woensdag 30 januari 2008

Waarom deze blog?

Op deze blog treft u dus allerlei nieuws aan over de nieuwe dames, en de periodes dat masseuses op vakantie zijn, of zijn teruggekeerd.
Daarnaast is het de bedoeling om via deze blog eventuele acties aan te kondigen, die we ook zullen aankondigen in het Dagblad van het Noorden, en op het forum http://www.thaisemassage.nl/, waar u ook ervaringen, recencies kunt vinden over de dames die bij Baan Thai werkzaam zijn.
Ook zullen we tijdig aangeven, of we op sommige feestdagen wel of niet geopend zullen zijn. Voor een deel is dat afhankelijk van de vraag, of de masseuses zich wel of niet beschikbaar stellen. De ervaring leert dat wanneer er nauwelijks of geen klanten op die feestdagen komen, je net zo goed een vrije dag kunt nemen.

Baan Thai
Paterswoldseweg 66
9726 BG Groningen
050 3148408

Routebeschrijving

Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen naar onze massagesalon Baan Thai. U moet dan 'langs', parallel aan het spoor lopen.


Voor meer algemene informatie over Baan Thai kunt u uiteraard ook terecht op onze officiƫle site http://www.baanthai.net/, die we mogelijk dit jaar zullen vernieuwen, of zelfs gaan vervangen.

Geen opmerkingen: